Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdy? 

Dřív jsme se scházeli ve středu v 16:00 u Ju v zasedací místnosti. Nově je každý týden spolčo u někoho jiného, podle toho, která z maminek vede v daný týden spolčo.

Dřív, pokud nebyl státní svátek nebo prázdniny, schůzky spolča kluků bývaly každý pátek: kluci středně velcí :o) od 16ti hodin, kluci velcí od 19.15 hod. Dřív jsme taky byli rozdělení na kluky a "polodospěláky", kteří chodili v pondělí večer v 19.15 hod. (zasedačka u Ju, ostatní v pátek od 16 hod (klubovna nad tělocvičnou ZŠ MK).

Pak jsme mívali schůzky každou středu v 16,30.

Teď se schází spolčo nadvakrát, rozdělené věkem: každý čtvrtek - menší od 16,00 do 18 hod, větší od 19,00 nebo dle domluvy....

Kde?

Pokud je hezky, scházíme se venku - podle domluvy, dříve (před strýcovým přestěhováním na druhou stranu Strážnice) nejčastěji v altánku u řeky Veličky, dnes chodíme na pole za ulicí Polní :o)), kde je remízek-lesík.
 
Pokud hezky není, nebo pokud zrovna nejdeme bruslit na Baťák (což se po většinu roku dělá dost těžko :o)  ), scházíme se u JU v zasedačce neboli v největší sklepní místnosti.